Zit je met je handen in het haar omdat het vandaag weer niet zit? Wij kunnen je helpen met advies en de juiste behandeling!

Heb je krullen?

Bij Haarstudio Anders ben je op de juiste plek om je krullen weer prachtig te laten stralen. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen en daarna behandelen volgens de CG (Curly Girl) methode.

Wat is de CG methode?

Met de juiste kniptechniek in combinatie met de CG (Curly Girl) methode krijg je de mooiste krullen. Dit betekent dat je producten gaat vermijden met ingrediënten zoals siliconen, parabenen, minerale oliën, sulfaten en uitdrogende alcohol. Veel van deze ingrediënten drogen je haar uit.
Tijdens het knippen van jouw krullen geven we je advies over de verzorging van jouw haar en over de CG methode, zodat je ook thuis een goede routine hebt om de mooiste krullen te krijgen.

Juiste toepassing

Krullend haar heeft meer vocht nodig dan steil haar, daarom is de CG methode ontstaan voor en door mensen met krullen. Het vermijden van slechte ingrediënten in je haarproducten is natuurlijk goed voor elk haartype, niet alleen voor krullend haar. Het is wel belangrijk dat, als je eenmaal aan de methode begint, je het ook aanhoudt. De CG methode werkt niet, wanneer je het een beetje toepast. Bekijk deze online cursus om er meer over te leren.
Vraag naar de producten die vrij zijn van siliconen, parabenen, sulfaten, minerale oliën & uitdrogende alcoholen (ze zijn het nog niet allemaal).

BehandelingPrijs (euro)
Dames
Wassen knippen drogen29,00
Wassen knippen föhnen watergolven37,00
Wassen föhnen watergolven25,00
Wassen krullen knippen (CG methode) kort haar68,00
Wassen krullen knippen (CG methode) lang haar88,00
Kleuren
Kleur aanzet uitgroei36,00
Gehele haarkleuring kort haar45,00
Gehele haarkleuring half lang haar58,00
Gehele haarkleuring lang haar88,00
Toner kort haar32,00
Toner lang haar40,00
Prijs per folie kort haar (t/m schouderlengte) 2,00
Prijs per folie lang haar 2,50
BehandelingPrijs (euro)
Permanenten
Permanenten incl. wassen knippen föhnen of watergolven89,00
Heren
Wassen knippen25,00
Tondeuse (bijwerken zijkanten)16,00
Knippen baard (vanaf)12,00
Kleuring heer36,00
Kinderen
Knippen kids 0 t/m 5 jaar18,00
Knippen kids 6 t/m 12 jaar20,00
Knippen kids 13 t/m 15 jaar24,00
Botox kuur
Filltastic behandeling incl. föhnen 35,00
Filltastic behandeling incl. knippen föhnen 55,00
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen kunnen tussentijds aangepast worden. Bij extreem lang en/of dik haar kan een meerprijs worden gerekend. Voor bruidskapsels, neem contact met ons op.